Wednesday, November 21, 2012

Where did all the time go?

OK, this is a highly personal post and an exception from my rule of not posting family pictures... but at least it has something to do with gardens; the first picture was taken in 2006 at Great Dixter when the girls were 4 and 6, the second in 2012 in Singapore Botanic Gardens. Talk about a memory lane.

I wonder if they will love gardens as much as I do when they grow up completely?

 

3 comments:

Unknown said...

Joko he seuraavat äidin jalanjälkiä jollain tapaa tai sitten he inhoavat koko ajatustakin, koskaan ei voi tietää:)Tytöt on ainakin niin kansainvälisiä että heille on koko maailma avoinna haluavat miksi tahansa sitten isona.
Kyllä ne sitten on söpöjä noissa valkoisissa hamosissaan:)

The Intercontinental Gardener said...

Niinpä, yksi jo sanoo haluavansa opiskella USAssa ja toinen ehdottomasti Australiassa, tai sitten Italiassa... meillä ei ilmeisesti tuo matkailu lopu sitten millään, ja minä kun en edes pidä lentämisestä!

Mutta söpöja olivat, kovin söpöjä, kaipaan jo tuota pikkutyttöaikaa kovasti, ne olivat niin "omia ihania" silloin, nyt on jo muut jutut mielessä...

Tatyana@MySecretGarden said...

Oh, I am sure they will! It could be not in a very close future, but I am sure they will appreciate these garden trips with you.